Szűrés

A(z) Xperia Z1 Mini kulcsszót tartalmazó cikkek

Kompakt multimédiás csúcsmobillal készül a Sony? – Xperia Z1S

2013. október 24. -

A friss hírek szerint november 12-én debütál a Sony Xperia Z1S, mely 20,7 megapixeles kamerát és Snapdragon 800 processzort tudhat magáénak, ám jóval kisebb, mint a gyártó aktuális zászlóshajója, a Z1. A japánok egy „Taichi” fantázianevű phablettel is készülnek, mely 6 colos HD kijelzővel fog hódítani.

Tovább

Bemutatkozott a Sony Xperia Z1 kompakt kiadása

2013. október 11. -

Japánban, a Samsung Galaxy J oldalán mutatkozott be a Sony zászlóshajójának mini változata, az Xperia Z1 f. A készülék érdekessége, hogy kijelzőjét és méretét kivéve mindenben eléri a nagy testvér szintjét, így biztosan nem okoz csalódást azoknak, akik egy kompaktabb, de az eredetinél nem butább Z1-re vágynak.

Tovább

Xperia Z1 Mini – Karácsony előtt

2013. szeptember 11. -

Már az ünnepek előtt megjelenhet a Sony nemrég bemutatott nagyágyújának mini kiadása, mely 4,3 hüvelykes HD kijelzővel és 20,7 megapixeles G lencsével megáldott kamerával csábítja majd magához a felhasználókat.

Tovább

Készül a Sony Xperia Z1 mini kiadása

2013. augusztus 27. -

Napvilágra került egy kép, melyen a Sony még bemutatásra váró nagyágyújának kompaktabb változata látható egy BlackBerry Q10 társaságában. Eszerint a japán gyártó is csatlakozik a „mini lázhoz”, ami mindenképp jó hír azon felhasználók számára, akik irtóznak az óriásmobiloktól.

Tovább